LEO 260
Υποκατάστατο πλήρους γάλακτος. Μπορεί να αντικαταστήσει θαυμάσια το πλήρες γάλα στην αρτοποιία κρουασαντερί, κουλουροποιία, έχει τα ίδια οργανοληπτικά με το γάλα. Δεν ενδείκνυται για το παγωτό, ή σερβίρισμα σε μερίδες
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση (εύκολη ζύγιση, μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου, ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής)
- Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κανονικού προϊόντος είναι αρκετά πιο οικονομικό από αυτό
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Ανασύσταση:
1.000 γρ. σκόνη και 7.000 γρ. νερό = 8.000 γρ. έτοιμο προϊόν
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σακί 20 κιλών