BAKING POWDER

BAKING POWDER

Διογκωτικό αρτοποιίας διπλής ενέργειας, το 40% της αντίδρασης λαμβάνει μέρος στο ζυμωτήριο και το 60% στο φούρνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Είναι κατάλληλο για βουτήματα, κέικ, παντεσπάνια κ.λπ.
  • Παράγει 13,5% CO, το τελικό προϊόν έχει μεσαίου μεγέθους κυψέλωση

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Η προτεινόμενη αναλογία χρήσης είναι από 1,5 - 4,0% επί του αλεύρου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δοχείο 4 κιλών

Σακί 30 κιλών

Κατηγορία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ