ΑΥΓΟ ΠΛΗΡΕΣ

ΑΥΓΟ ΠΛΗΡΕΣ

Πλήρες αυγό σε σκόνη. Μπορεί να αντικαταστήσει θαυμάσια το νωπό αυγό σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, κρουασαντερί, κουλουροποιία, -μακαρονοποιία, παρασκευή παγωτού. Έχει τα ίδια οργανοληπτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό αυγό

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση
  • Εύκολη ζύγιση
  • Μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου
  • Ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ανασύσταση:

1.000 γρ. σκόνη και 3.000 γρ. νερό = 4.000 γρ. έτοιμο προϊόν

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 25 κιλών

Κατηγορία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ