ΑΥΓΟ ΠΛΗΡΕΣ
Πλήρες αυγό σε σκόνη. Μπορεί να αντικαταστήσει θαυμάσια το νωπό αυγό σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, κρουασαντερί, κουλουροποιία, -μακαρονοποιία, παρασκευή παγωτού. Έχει τα ίδια οργανοληπτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό αυγό
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση
- Εύκολη ζύγιση
- Μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου
- Ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Ανασύσταση:
1.000 γρ. σκόνη και 3.000 γρ. νερό = 4.000 γρ. έτοιμο προϊόν
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σακί 25 κιλών