ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Προϊόντα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, υδατοδιαλύτα ή λιποδιαλυτά για την ενίσχυση της γεύσης και της εμφάνισης των τελικών προϊόντων ζύμης και την παρασκευή γεμίσεων για προϊόντα όπως ζυμαρικά, ψωμιά, κουλούρια, σφολιατοειδή, πίτσες, σάλτσες κ.λ.π.
Αρώματα:
Βανίλια, Βανιλίνη κρυσταλλική, Καραμελοβανίλια, Μπισκότο, Dark chocolate, Milk chocolate, Κρέμα γάλακτος, Βούτυρο γάλακτος, Φιστίκι, Φουντούκι, Πικραμύγδαλο, Καραμέλα, Ρόδι, Μόκα, Σαμπάνια, Ανθόνερο, Τριαντάφυλλο, Butter scotch, Πορτοκάλι, Μπανάνα, Λεμόνι, Ανανάς, Γαρύφαλλο, Κανέλλα, Καρύδα, Κεράσι, Φράουλα, Δαμάσκηνο, Σύκο, Γλυκάνισο, Δάφνη, Θυμάρι
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ευκολία και ασφάλεια στην χρήση (εύκολη ζύγιση, μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου, ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής)
- Συμβάλλει στην μείωση πιθανοτήτων αρτοποιητικού λάθους, δίνοντας γευστικά χαρακτηριστικά που δεν θα μπορούσαν να προστεθούν με απλές, φυσικές πρώτες ύλες
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προσθέτετε 0,1% - 0,3% επί του τελικού προϊόντος ανάλογα τη χρήση
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Για τα υγρά: 250cc – 500 cc - 1000cc – 5 lt – 12 lt
Για τις σκόνες: 100γρ. - 500γρ. -1.000γρ. - 5 κιλά