ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
Προϊόντα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά για την ενίσχυση της γεύσης και της εμφάνισης των τελικών προϊόντων ζύμης και την παρασκευή γεμίσεων για προϊόντα όπως ζυμαρικά, ψωμιά, κουλούρια, σφολιατοειδή, πίτσες, σάλτσες κ.λ.π
Αρώματα:
Γλυκάνισο, Δάφνη, Θυμάρι, Κοτόπουλο, Σκόρδο, Μαστίχα, Σουσάμι, Μέλι, Τυρί (φέτα – κασέρι – τσένταρ -παρμεζάνα), Ανθόνερο, Μαύρη ελιά, Πάπρικα, Ντομάτα, κ.λ.π
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ευκολία και ασφάλεια στην χρήση (εύκολη ζύγιση, μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου, ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής)
- Συμβάλλει στην μείωση πιθανοτήτων αρτοποιητικού λάθους, δίνοντας γευστικά χαρακτηριστικά που δεν θα μπορούσαν να προστεθούν με απλές φυσικές πρώτες ύλες
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προσθέτετε 0,1% - 0,3% επί του τελικού προϊόντος ανάλογα τη χρήση
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
250cc – 500 cc -1000cc –5 lt –12 lt