ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
Προϊόντα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, υδροδιαλυτά ή λιποδιαλυτά για τη ρύθμιση της γεύσης και επέκταση της διάρκειας ζωής των τελικών προϊόντων.
Προπιονικό ασβέστιο, Διοξεικό νάτριο, Διοξεικό ασβέστιο, Σορβικό οξύ: για την παρεμπόδιση μικροβιακών αλλοιώσεων σε προϊόντα που διογκώνονται βιολογικά με μαγιά.
Σορβικό κάλιο: για προϊόντα που δεν περιέχουν μαγιά αρτοποιίας.
Diacetin: Μείγμα συντηρητικών για προϊόντα με μαγιά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση
- Εύκολη ζύγιση
- Μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου
- Ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προσοχή:
Προσθέτετε 0,01% - 0,1% επί του τελικού προϊόντος ανάλογα την χρήση και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Για τα υγρά: 250cc, 500cc, 1.000cc, 5 lt –12 lt
Για τις σκόνες: 5 & 25 κιλά