ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΒΗΑ, ΒΗΤ, Γαλλικοί εστέρες (υπό μορφή σκόνης): για την προστασία από το τάγγισμα των λιπαρών στα προϊόντα αρτοποιίας.
Αntransine 20 (υγρό): μείγμα αντιοξειδωτικών την προστασία από το τάγγισμα (διασπείρεται στο λάδι)
VITAMIN E 25%: (τοκοφερόλες, υγρό) μείγμα αντιοξειδωτικών την προστασία από το τάγγισμα (διασπείρεται στο λάδι)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση
- Εύκολη ζύγιση
- Μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου
- Ευκολία στην ρύθμιση της συνταγής
- Αποφυγή του ταγγίσματος των λιπαρών των αρτοσκευασμάτων (παξιμάδια, κριτσίνια, κουλούρια κ.λπ)
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προσοχή:
τα παραπάνω υλικά δουλεύουν μόνο σε υγιή προϊόντα, δεν μπορούν να αναστείλουν την τάγγιση όταν έχει ήδη ξεκινήσει.
Προσθέτετε 0,01% - 0,1% επί του τελικού προϊόντος ανάλογα την χρήση και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Για τα υγρά: 250cc, 500cc, 1000cc 5 lt, 12 lt
Για τις σκόνες: 100 γρ, 500 γρ, 1000 γρ, 5 κιλά