ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Προϊόντα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, υδατοδιαλυτά ή λιποδιαλυτά για την επέκταση της διάρκειας ζωής των τελικών προϊόντων.

ΒΗΑ, ΒΗΤ, Γαλλικοί εστέρες (υπό μορφή σκόνης): για την προστασία από το τάγγισμα των λιπαρών στα προϊόντα αρτοποιίας.

Αntransine 20 (υγρό): μίγμα αντιοξειδωτικών την προστασία από το τάγγισμα (διασπείρεται στο λάδι).

VITAMIN E 25% :(τοκοφερόλες, υγρό) μίγμα αντιοξειδωτικών την προστασία από το τάγγισμα (διασπείρεται στο λάδι).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση

Εύκολη ζύγιση

Μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου

Ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής

Αποφυγή του ταγγίσματος των λιπαρών των αρτοσκευασμάτων (παξιμάδια, κριτσίνια, κουλούρια κλπ)

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προσθέτετε 0,01% - 0,1% επί του τελικού προϊόντος ανάλογα την χρήση και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Για τα υγρά: 250cc, 500cc, 1.000cc, 5 lt, 12 lt

Για τις σκόνες: 5 & 25 κιλά

Κατηγορία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ