PIZZA ΜΕ FOCACCIA BLEND
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μείγμα Focaccia Blend
- 500 γρ. νερό
- 50 γρ. μαγιά
- 50 γρ. λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύετε 1.000 γρ. μείγμα με 500 γρ. νερό και 50 γρ. μαγιά
- Ζυμώνετε στην 1η ταχύτητα για 5 λεπτά και 10 λεπτά στην 2η ταχύτητα
- Προσθέτετε 50 γρ. λάδι και ζυμώνετε για 1 λεπτό ακόμα
- Αφήνετε να ξεκουραστεί για 60 λεπτά
- Μορφοποιείτε και στοφάρετε για 30 λεπτά
- Ψήνετε στους 200°C για 45 λεπτά τα 450-500 γρ