ΠΕΪΝΙΡΛΙ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μείγμα Πεϊνιρλί Mix
- 700 γρ. νερό
- 40 γρ. μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύετε 1.000 γρ. μίγμα με 700 γρ. νερό και 40 γρ. μαγιά
- Ζυμώνετε 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στην 2η ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο
- Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 40 λεπτά να διπλασιαστεί σε όγκο
- Μορφοποιείτε τη ζύμη και στοφάρετε για 45 λεπτά στους 40°C με 75 % σχετική υγρασία
- Ψήνετε στους 180°C για 25 λεπτά τα 150 γρ.