ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μείγμα Napoleon Bread Mix
- 430 γρ. νερό
- 35 γρ. baking powder
- 100 γρ. λάδι ή μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύετε 1.000 γρ. μείγμα, με 430 γρ. νερό, 35 γρ. baking powder και 100 γρ. λάδι ή μαργαρίνη
- Ζυμώνετε για 2 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
- Μορφοποιείτε
- Ψήνετε στους 210oC με ατμό για 25 λεπτά