ΨΩΜΙ ΣΠΟΡΕΝΙΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. πρόμειγμα Σπορένιο
- 2.350 γρ. αλεύρι
- 2.000 γρ. νερό
- 100 γρ. μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύεται 1.000 γρ. πρόμειγμα με 2.350 γρ. αλεύρι, 2.000 γρ. νερό και 60 γρ. μαγιά
- Ζυμώνετε για 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
- Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
- Μορφοποιείτε και την στοφάρετε για 60 λεπτά
- Ψήνετε στους 210οC για 45 λεπτά