ΨΩΜΙ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. πρόμειγμα Flax Bread Premix
- 2.300 γρ. αλεύρι (μαλακό)
- 2.000 γρ. νερό
- 60 γρ. μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύεται 1.000 γρ.πρόμειγμα με 2.300 γρ. αλεύρι (μαλακό), 2.000 γρ. νερό και 60 γρ. μαγιά
- Ζυμώνετε για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου.
- Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Τη μορφοποιείτε και την στοφάρετε για 60 λεπτά
- Ψήνετε στους 210οC για 45 λεπτά.