ΨΩΜΙ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

ΨΩΜΙ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. πρόμειγμα Flax Bread Premix
  • 2.300 γρ. αλεύρι (μαλακό)
  • 2.000 γρ. νερό
  • 60 γρ. μαγιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύεται 1.000 γρ.πρόμειγμα με 2.300 γρ. αλεύρι (μαλακό), 2.000 γρ. νερό και 60 γρ. μαγιά 
  2. Ζυμώνετε για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου.
  3. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Τη μορφοποιείτε και την στοφάρετε για 60 λεπτά
  4. Ψήνετε στους 210οC για 45 λεπτά.

Κατηγορία ΨΩΜΙΑ