ΨΩΜΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΨΩΜΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. μείγμα Pumpernickel premix
  • 1.000 γρ. αλεύρι τύπου 70% μαλακό
  • 1.150 γρ. νερό
  • 100 γρ. νωπή μαγιά
  • 200 γρ. ηλιόσπορος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύεται όλα τα υλικά μαζί
  2. Ζυμώνετε για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
  3. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
  4. Μορφοποιείτε τη ζύμη και την στοφάρετε για 60 λεπτά
  5. Ψήνετε στους 190οC για 25 λεπτά και ύστερα στους 100οC για 60 λεπτά ακόμη

Κατηγορία ΨΩΜΙΑ