ΨΩΜΙ ΔΕΚΑΣΠΟΡΟ

ΨΩΜΙ ΔΕΚΑΣΠΟΡΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. πρόμειγμα Δεκάσπορο
  • 2.000 γρ. αλεύρι (μαλακό)
  • 1.650 γρ. νερό
  • 90 γρ. μαγιά
  • 60 γρ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύεται 1.000 γρ. πρόμειγμα με 2.000 γρ. αλεύρι μαλακό, 1.650 γρ. νερό, 90 γρ. μαγιά και 60 γρ. αλάτι
  2. Ζυμώνετε για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
  3. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
  4. Μορφοποιείτε και την στοφάρετε για 60 λεπτά
  5. Ψήνετε στους 210οC για 45 λεπτά

Κατηγορία ΨΩΜΙΑ