ΨΩΜΙ ΔΕΚΑΣΠΟΡΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. πρόμειγμα Δεκάσπορο
- 2.000 γρ. αλεύρι (μαλακό)
- 1.650 γρ. νερό
- 90 γρ. μαγιά
- 60 γρ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύεται 1.000 γρ. πρόμειγμα με 2.000 γρ. αλεύρι μαλακό, 1.650 γρ. νερό, 90 γρ. μαγιά και 60 γρ. αλάτι
- Ζυμώνετε για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
- Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
- Μορφοποιείτε και την στοφάρετε για 60 λεπτά
- Ψήνετε στους 210οC για 45 λεπτά