BECHAMEL YELLOW
Μείγμα για την παραγωγή σάλτσας μπεσαμέλ κρύας παρασκευής κίτρινου χρώματος με γεύση κασέρι για χρήση στην παραγωγή γεμίσεων σφολιατοειδών (κασερότυρόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα κ.λπ.).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Αυξάνει την υγρασία και την σταθερότητα του νερού στη γέμιση
- Ενισχύει τη γεύση του τυριού
- Πιο νόστιμο, ζουμερό και σταθερό προϊόν
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1.000 γρ. μείγμα
2.500 γρ. νερό
3.500 γρ. από το τυρί ή άλλα υλικά
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σακί 20 κιλών