
BECHAMEL SAUCE (STANDARD)
Μείγμα για την παραγωγή σάλτσας μπεσαμέλ κρύας παρασκευής με γεύση παρμεζάνα για χρήση στην παραγωγή γεμίσεων σφολιατοειδών (τυρόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα κ.λ.π).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Αυξάνει την υγρασία και την σταθερότητα του νερού στη γέμιση
- Ενισχύει τη γεύση του τυριού
- Πιο νόστιμο, ζουμερό και σταθερό προϊόν
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1.000 γρ. μείγμα
2.500 γρ. νερό
3.500 γρ. τυρί ή άλλο υλικό
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σακί 20 κιλών