ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 400 γρ. μείγμα Multi Grain Rusk Base
- 600 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. λάδι
- 20 γρ. μαγιά
- 450 γρ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί
- Ζυμώνετε για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στην 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
- Αφήνετε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
- Μορφοποιείτε και χαράσσετε
- Στοφάρετε για 60 λεπτά
- Ψήνετε στους 200°C για 50 λεπτά
- Αφήνετε να κρυώσει, κόβετε τη ζύμη σε κομμάτια και τη φρυγανίζετε στους 100°C για 50 λεπτά