SOFT COOKIES
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μείγμα Soft Cookies Blend
- 350 γρ. μαργαρίνη
- 75 γρ. νερό
- 300 γρ. σταγόνες σοκολάτας ή σταφίδες ή ξηρούς καρπούς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύετε 1.000 γρ. μείγμα με 350 γρ. μαργαρίνη και 75 γρ. νερό στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 3 λεπτά
- Προσθέτετε 300 γρ. σταγόνες σοκολάτα ή σταφίδες ή ξηρούς καρπούς και αναμειγνύετε για 1 λεπτό ακόμα
- Μορφοποιείτε και ψήνετε στους 180°C για 8 λεπτά