CROISSANT PLUS

CROISSANT PLUS

Συμπύκνωμα (24%) για την παρασκευή κρουασάν γαλλικού τύπου

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αφράτο προϊόν
  • Εξαιρετική κυψέλωση
  • Χρυσαφένια κρούστα
  • Ευκολία στη δημιουργία πολλαπλών στρώσεων φύλλων που δεν σπάνε και δεν ξεφλουδίζουν μετά το ψήσιμο
  • Μεγάλη αντοχή σε παραλλαγές του προϊόντος (αλμυρές, γλυκές ή αρκετά λιπαρές / υγρές γεμίσεις)
  • Διατηρείται στην κατάψυξη αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

240 γρ. μείγμα

1.000 γρ. αλεύρι

600 γρ.νερό

60 γρ. μαγιά σκόνη

μαργαρίνη (1/3 βάρους της μπάλας φύλλου)

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 25 κιλών

Κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ