
CIABATTA PREMIX
Συμπύκνωμα 8% για την παραγωγή παραδοσιακών ιταλικών αρτοσκευασμάτων τύπου ciabatta.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Ελαφρύ ακανόνιστο ψωμί, με μεγάλο όγκο, χαρακτηριστική ανοικτή κυψέλωση, τραγανή κόρα και υπέροχη μεστή γεύση
- Το premix μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βελτιωτικό και σε άλλους τύπους αρτοσκευασμάτων
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1.000 γρ. αλεύρι
80 γρ. μείγμα
800 γρ. νερό
20 γρ. μαγιά
50 γρ. λάδι
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σακί 15 & 25 κιλών