LOW G.I 50
Συμπύκνωμα 50% για την παραγωγή ψωμιών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη <54, πηγή φυτικών ινών, εμπλουτισμένο με βιταμίνες της σειράς Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12), ιχνοστοιχεία (σίδηρος, ασβέστιο, φώσφορος, κάλιο).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Aνοιχτόχρωμο, νόστιμο, υγρό ψωμί με χαρακτηριστική πικάντικη γεύση και τραγανή κόρα
- Διατηρείται φρέσκο για αρκετές ημέρες και εφοδιάζει τον οργανισμό με τις απαραίτητες φυτικές ίνες, τις βιταμίνες και βασικά ιχνοστοιχεία για την καλή λειτουργία του οργανισμού
- Είναι κατάλληλο για γλυκαιμικές δίαιτες ( γλυκαιμικός δείκτης <54)
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
1.000 γρ. πρόμειγμα
1.000 γρ. αλεύρι (μαλακό)
1.100 γρ. νερό
100 γρ. μαγιά
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Σακί 15 κιλών