ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ KING'S CAKE
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μείγμα King's Cake
- 400 γρ. νερό
- 400 γρ. λάδι
- 250 γρ. φύλλο κρούστας
- 150 γρ. χυμός πορτοκάλι
- Ξύσμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί για 3-5 λεπτά στην 1η ταχύτητα
- Το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι ρευστός χυλός χωρίς σβόλους
- Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C και σιροπιάστε με σιρόπι 30 γράδα (κρύο σιρόπι - ζεστό προϊόν)