ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ KING'S CAKE

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ KING'S CAKE

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. μείγμα King's Cake
  • 400 γρ. νερό
  • 400 γρ. λάδι
  • 250 γρ. φύλλο κρούστας
  • 150 γρ. χυμός πορτοκάλι
  • Ξύσμα πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί για 3-5 λεπτά στην 1η ταχύτητα
  2. Το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι ρευστός χυλός χωρίς σβόλους
  3. Ψήνετε σε βουτυρωμένο ταψί στους 160°C και σιροπιάστε με σιρόπι 30 γράδα (κρύο σιρόπι - ζεστό προϊόν)

Κατηγορία ΚΕΙΚ