ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μίγμα Choco King's Cake
- 600 γρ. νερό
- 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
- 350 γρ. λάδι
- 250 γρ. πραλίνα ψησίματος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί για 3 έως 5 λεπτά.
- Το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι ρευστός χυλός χωρίς σβόλους.
- Αφού τοποθετήσετε το χυλό σε βουτυρωμένες φόρμες της αρεσκείας σας, ψήνετε στους 180οC για 8 λεπτά.
- Αλείφουμε με διάφανο ζελέ όταν το προϊόν έχει ψηθεί κι έχει κρυώσει.
Τip για μάφιν:
Ψήνετε στους 190°C για 20 περίπου λεπτά