ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ
- 1.000 γρ. μίγμα Choco King's Cake
- 500 γρ. νερό
- 400 γρ. λάδι
- σάλτσα σοκολάτας
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 500 γρ. σιρόπι 30 γράδα
- 500 γρ. φαρτσιτούρα σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στην 1η ταχύτητα μαζί για 3 έως 5 λεπτά.
- Το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι ρευστός χυλός χωρίς σβόλους.
- Αφού τοποθετήσετε το χυλό σε βουτυρωμένες φόρμες της αρεσκείας σας, ψήνετε στους 175οC για 35 λεπτά.
- Περιχύνουμε με σάλτσα ζεστής σοκολάτας όταν το προϊόν βγει από το φούρνο.
Τip για μάφιν:
Ψήνετε στους 190°C για 20 περίπου λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- Βράζετε το σιρόπι κι αφού κρυώσει προσθέτετε τη φαρτσιτούρα κι ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν. Η σάλτσα είναι έτοιμη προς χρήση.