ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ CROISSANT BLEND
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1.000 γρ. μείγμα Croissant Blend
- 140 γρ. μαγειρικό λίπος
- 420 γρ. νερό
- 40 γρ. μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύετε 1.000 γρ. μείγμα με 140 γρ. μαγειρικό λίπος, 420 γρ. νερό και 40 γρ. μαγιά
- Ζυμώνετε 13 λεπτά και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
- Ανοίξτε φύλλο και προσθέστε μαργαρίνη (1/4 του βάρους της μπάλας ζύμης που έχετε κόψει)
- Φυλλάρετε σε διαστάσεις 3x3 με ενδιάμεση αφήνετε να ξεκουραστεί 15 λεπτά. Το πάχος του φύλλου να είναι στα ενδιάμεσα 15 mm. Το τελικό πάχος φύλλου να είναι 3 mm
- Μορφοποιείτε, γεμίζετε, στοφάρετε στους 30°C, με υγρασία 75% RH
- Ψήνετε στους 180°C για 35 λεπτά τα 100 γρ.