Κ-SOFTIE

Κ-SOFTIE

Βελτιωτικό για ψωμί και αρτοσκευάσματα τύπου τοστ, χάμπουργκερ, σάντουιτς και γενικά προϊόντα που πρέπει να διατηρηθούν φρέσκα για αρκετές ημέρες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ρυθμίζει τη ρεολογία της ζύμης αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησης και συγκράτησης νερού, την μηχανική αντοχή, την πλαστικότητα και την ελαστικότητα

Ρυθμίζει τη ταχύτητα διόγκωσης, δίνοντας λεπτή και ομοιόμορφη κυψέλωση

Αυξάνει στο μέγιστο την διατηρησιμότητα του τελικού προϊόντος

Συμβάλλει στη μείωση πιθανοτήτων αρτοποιητικού λάθους

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προσθέτετε 1% επί του αλεύρου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 25 κιλών

Κατηγορία ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ