ΑΛΩΝΙ

ΑΛΩΝΙ

Συμπύκνωμα βελτιωτικών και καρυκευμάτων για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δημιουργεί τραγανή κόρα, βελτιώνει το χρώμα, τη γεύση και τη μυρωδιά του τελικού προϊόντος

Ρυθμίζει τη ρεολογία της ζύμης αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησης και συγκράτησης νερού, την μηχανική αντοχή, την πλαστικότητα, την ελαστικότητα

Ρυθμίζει τη ταχύτητα διόγκωσης στην στόφα

Συμβάλλει στη μείωση πιθανοτήτων αρτοποιητικού λάθους

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προσθέτετε 1% επί του αλεύρου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 15 κιλών & 25 κιλών

Κατηγορία ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ